Etablering af Støtteforening for Holmeåskolen

Er du forælder, bedsteforælder, nabo eller borger med tilknytning til Holmeåskolen eller er du bare interesseret i at bakke op om skolen? Så se her.

”Holmeåskolen – en skole i bevægelse.” står der på skolens hjemmeside. Dette har vi også set i det store engagement der er blevet udvist i forbindelse med etableringen af den ny skole i år 2010. Der er sket mange ting, gamle rammer sprænges og nye traditioner skabes.

Holmeåskolen er en rigtig god skole med en god faglighed, engagerede og ansvarsbevidste voksne, glade børn og en vigtig brik i vores lokalsamfund. Dette vil vi gerne bidrage til at gøre endnu bedre.

Vi forestiller os at etablering af en støtteforening til fordel for Holmeåskolen, kan være med til at give børnene en endnu bedre skolegang. En forening der kan yde støtte til ekstraordinære aktiviteter for børn i Holmeåskolen, herunder udflugter, transport og andre aktiviteter til glæde for børnene og til gavn for det sociale samvær og faglighed i skolen generelt. Desuden kan foreningen spille en rolle ved afholdelse af arrangementer. Vi forestiller os at støtteforeningens medlemmer betaler et beskedent årligt kontingent og at der derudover rejses penge ved et årligt arrangement.

Vil du være med til at bakke op om tiltaget, har du en god idé, konstruktivt input eller vil du bare gerne vide mere, så kom til et uforpligtende informationsmøde på Holmeåskolen tirsdag den 12/3 2013 fra 19-20:30.

Venlig Hilsen Henry og Elisabeth
Forhenværende skoleledere for henholdsvis Hovborg og Lindknud Skole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *