Månedsarkiv: januar 2012

Holmeåskolen emneuge med latter i fokus

Holmeåskolen afholder emneuge i uge 6.
I denne uge kommer elever og lærer til at arbejde med humer og trivsel. Eleverne på Holmeåskolen kommer blandt andet til at opleve lærere på slap line.
Emneuge afsluttes med skolefest torsdag d. 09-02-2012, kl. 18:30, i Lindknud hallen. Billeter købes ved indgang. Link til Holmeåskolen:Holmeåskolen

Generalforsamling

Lindknud Gymnastik & Ungdomsforening afholder onsdag den 14. marts 2012. kl. 19.00 i klublokalet i Hallen. Generalforsamling. Kom og hør hvad der er sket, og hvad der kommer til at ske i jeres forening.

Tirsdagstræning

Vi er kommet rigtig godt igang med træningen. Der har været 12-18 deltagere hver gang, hvoraf ca. 1/4 har været kvinder. 

I tirsdags var Jane Damgaard “gæstetræner” hvor vi så fik en halv times “step”,hvorefter der var cirkeltræning i ½ time. Endelig blev der spillet volleyball til slut, førend der var “fri snak” i klubhuset.

Formanden på kursus

Selv en formand må en gang imellem på kursus, her er det om hvordan man skal bruge vores nye hjemmeside, det er et utrolig spændende projekt som jeg forventer mig rigtig meget af, håber at i kære medborger vil være med til at gøre denne siden til jeres fremtidige fortrukkende – for kun på den måde kan vi i fællesskab markedsfører vores Lindknud.

 Hjemmesider er naturligvis tænkt som en appetitvækker for eventuelle tilflytter, det er derfor af rigtig stor betydning at i alle sammen gør et stort reklamefremstød for denne hjemmeside.

Vi har forsøgt, at gøre den så åben som muligI er meget vilkommen til at komme med forslag til hvad vi mere kan gøre   

Ny foreningsmail til alle

Hvor er det dejligt at opleve, at der er kommet gang i Lindknuds hjemmeside. De første 15 har været på kursus og de er begyndt at bruge siden. Der mangler da stadig nogle foreninger før vi alle er med, men det skal nok komme. Her kan du se en liste over dem som er begyndt at bruge siden, og kan skrive på den. Listen

Jeg håber rigtig mange vil bruge hjemmesiden også fremadrettet, og vi vil inden længe begynde at markedsføre siden så alle ved at den findes. Det er en stor hjælp hvis I alle vil være med til at formidle budskabet til dem I kender. Læs resten