Månedsarkiv: februar 2012

OPSTART DAMEFODBOLD

Så er det tid til at finde fodboldstøvlerne frem igen. Årets første træning er fastsat til mandag den 19. marts 2012 kl. 18.00 på Lindknud stadion. Efter træning, vil der blive serveret suppe i klubhuset. Robert Samsing vil igen i år være træner for damerne.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Gitte Nielsen på: 26612902

Vi ses! 

Lindknud Antenneforening

VIGTIGT
 Ang. bredbånd fra YOUSEE
HUSK de medlemmer der har fået brev fra YOUSEE ang. bredbånd hvori der står
at man skal henvende sig efter d. 15-02-12 for genbestilling af bredbånd, skal
kontakte YOUSEE for at beholde deres bredbånd efter d. 28-02-12

Gymnastik Opvisningen i Lindknud den 03.03.2012

Så er det snart ved at være tid til Gymnastik opvisningen 2012 i Lindknud hallen. Vi starter kl. 15.00 og håber på stor opbakning hele dagen til alle holdene, efter opvisningen er der mulighed for at købe aftensmaden i form af Pølser, Brød, Taost, Sandwich og m.m og der er selvfølgelig disko til de danse glade.

Vi glæder os til at se jeg alle

Hilsen Gymnastik Udvalget.

Håndbold opstart D. 27 Marts 2012.

Hej alle håndbold glade børn.

Frosten og sneen dækker fortsat det grønne græs, men vi i håndboldudvalget er allerede godt i gang med at arrangere sommerens håndbold.

Der vil være fælles opstart for alle børne-og miniboldhold d. 27/3 2012 fra kl. 17.00 til 18.00 i Lindknud Hallen. Pga. turneringstilmelding er det meget vigtigt at alle interesserede møder op denne dag, så vi kan tilmelde hold i de rigtige aldersgrupper.

På glædelig gensyn til nye og gamle spillere

Håndboldudvalget.

Voksen dans.

Danse udvalget har modtaget flere forespørgsler om, om der igen vil blive oprettet voksendanse hold. LGU har et stort ønske om, at kunne tilbyde så mange som mulige forskellige aktiviteter, men har også brug for, at få nogle flere tilkendegivelser på, om der er opbakning til at opstarte voksendans igen, inden vi hyrer nogle dyre instruktører.

Vi håber, at der er mange  der gerne vil bruge en time sammen med deres mand/kone/kæreste og en masse andre danseglade voksen, så skynd Jer at give en tilbagemelding på dette, og gerne kommer med yderligere kommentarer, så vi kan arrangere en perfekt dansesæson.