Månedsarkiv: marts 2012

Ny brandbil

 

Bedford - brandbil

Adserbøl Hyldelund Frivillige Brandværn har købt en brandbil mere. 3 friske brandfyre tog i lørdags til Ringsted og hentede foreningens nye brandbil – en Bedford årg. 1968. Brandbilen har gjort aktiv tjeneste i Sønderborg indtil 2001.

Opstart af damehåndbold.

Tirsdag d. 27 Marts kl. 19.00 starter en ny sæson damehåndbold. Vi håber at se mange nye og tidligere spillere, så det bliver muligt at spille i turnering. Vi mødes på Lindknud stadion.

Vel mødt
Randi Andersen tlf. 51515564

SE HER! SE HER!

Så er vi i gymnastik udvalget i fuld gang. med at planlægge torsdag aften den 2/8-2012 i byfest ugen. 
Der bliver ikke de store forandringer, vi vil gerne holde ved vores all stars kor, og i den forbindelse søger vi kor ledere, vi håber at kunne få et kor fra alle regioner op at stå i år.
Så hvis du lige går, og har lyst til at ”lede” et kor og evt. høre mere om det, så skal du bare kontakte
Karina Sørensen på 51295838 eller
Tanja Christensen på 30270172 og melde dig til.
Vi glæder os til at ser jer alle torsdag aften
Hilsen Gymnastik udvalget 

Gode gåture / Stavgang

Så er det ved at være tid til at starte de gode gå ture op igen.

Det bliver en kombination af gå ture med eller uden stav som der blev startet på sidste år, det er igen Susanne Hansen og Gitte Nielsen der vil stå for at planlægge turerne rundt i naturen.

Det starter mandag den 16/4-2012 kl 18.30 fra hallen og det koster 350 kr. for en sæson.

Så på med skoene og ud i den skønne natur.

Vel Mødt

Gymnastik foreningen.

Hjælpetræner i Lindknud gymnastik forening!

Hjælpetræner!

Så er tiden igen kommet til, at vi er ved at tænke på gymnastik holdene til næste sæson 2012/2013.

Derfor har du mulighed for at blive leder eller hjælpetræner, du skal bare ringe til Jette Klausen 21825577

 Kravene du skal opfylde er:

  1. Du skal have lyst, til at være sammen med en masse dejlige børn
  2. Være villig til at samarbejde med træner og udvalg
  3. Komme til træning hver gang og møde til tiden
  4. Du går mindst i 7 klasse

 Så har du lyst til at prøve kræfter med at være hjælpe træner i gymnastik så ring og meld dig til så vi kan få sat dig på et hold.

 Venlig Hilsen Gymnastik Udvalget.

Tusind tak for den flotte Lokal Opvisning i Lindknud den 3 marts 2012

 

Tusind tak for den flotte Lokal Opvisning den 3 marts 2012

 

Lørdag d. 3 marts kl. 15.00 havde vi fornøjelsen af at lukke dørene op til en fantastisk opvisning hvor alle vores aktive gymnaster fik lov til at vise hvad de havde lært af nye tricks, spring og serier gennem sæsonen. Der blev taget rigtig godt imod dem alle, med store klap salver fra de mange opmødte publikummer hvilket også gav mere gejst i gymnasterne så de rigtig sprudlet af energi og glæde.

Efter opvisningen var der mulighed for at nyde en kop kaffe og et stk. Kage eller noget mad i hallen eller oppe i klubhuset hvilket rigtig mange benyttede sig af mens Diskotek City Club spillede op til dans for alle der havde lyst til at få brændt lidt mere energi af.

Der blev taget rigtig mange flotte billeder af vores opvisning, de kan ses på Lindknuds hjemme side som er et besøg værd, der ligge mange billeder fra opvisningen. Adressen er https://lindknudinfo.dk/bibliotek/gymnastikopvisning-03-03-2012/

Vi vil også gerne sige tak til de mange frivillige hjælpere som hjalp os i løbet af dagen og aftenen det er skønt af så mange bakker op om det.

Vi glæder os til næste sæson.

Gymnastikudvalget

 

Husk Støttebanko

Lindknud spejder holder støttebanko mandag den 5.marts kl. 18:30 i Lindknud hallen. Over skuddet skal gå til lejrtur og vedlige holdelse af spejderhuset. Det er gruppe rådet der står for dette. Gevinsterne er indsamlet i Vejen Brørup Hovborg og Vorbasse. Tak til alle som har støttet os da vi var rundt og samle gevinster.
 
Alle er velkomne. Der vil være salg af kaffe sodavand kage og slik. Dørene åbnes kl. 18. Banko pladerne koster 10kr for en plade 25kr for tre plader. Der bliver amerikansk lotteri. Så tag naboen under armen og mød op.

Vel mødt og på gensyn. – Gruppe rådet ved Lindknud spejder

Periodisk fejl

Flere har gjort os opmærksomme på en fejl. Når man vælger en menu og kører ned af den, så forsvinder den nogle gange. Vi har haft teknikeren til at kikke på det, og umiddelbart er der tale om en periodisk fejl, som er meget svær at lokaliserer. Imidlertid sker der om et par måneder en generel opdatering af siden, og her vil det sikkert forsvinde. Indtil da må vi nok leve med det, men denne besked, også for at alle er klar over at det ikke er jer der gør noget forkert. Beklager