Månedsarkiv: september 2012

Lindknud Lokalhistorisk Forening – Udflugt

Lindknud Lokalhistoriske Forening – udflugt

De fleste Lindknud-borgere har vistnok vidst, at byens skoleleder gennem mange år, Elisabeth, og hendes mand, Jens, kom fra Korsør.

Det har vist også været erkendt af mange i Lindknud, – jae, mon ikke det gælder de fleste danskere i øvrigt, at Korsør kender man mindre til. Godt nok ved alle, hvor Korsør skal findes på landkortet, men for de fleste er det bare et sted, man igennem årene har passeret forbi, når turen gik til eller fra København og Sjælland. Læs resten

6. klasses fede Sverigstur!

Selvom det kun var 14 dage siden der var skolestart, tog 6. klasse på Holmeåskolen et smut til Sverige. Det betød også at vi selv skulle lave mad, vaske op, skrive dagbog, stå tidligt op og meget mere. Dag 1 startede vi tidligt fra Vejen Banegård. Da vi nåede København, skulle vi skifte tog til Helsingør, hvor vi gik op til Kronborg. På vejen så vi Helsingørs lille Havfrue, som blev indviet i år 2012. På Kronborg skulle vi løse mange forskellige opgaver – det tog lang tid. På Kronborg så vi kongeværelset, dronningeværelset og dansesalen. Det var spændende. Vi så også Kronborgs Slotskirke, som var mega flot. Det sjoveste sted var Læs resten

Besøg Holmeåskolen i skoletiden

Tirsdag d. 02.10.12 holder Holmeåskolen åbent hus for kommende forældre, som overvejer om deres barn skal gå på Holmeåskolen. Formålet med åbent hus dagen er at give mulighed for at kommende forældre kan se skolen, møde personalet, følge undervisningen og fornemme stemningen.

Til åbent hus dagen må forældrene gerne tage deres barn med, uanset om det allerede går i skole, skal starte i skolen snart, eller om der går endnu et par år. Men man er også velkommen til at komme selv. Programmet for dagen kan man læse på skolens hjemmeside www.holmeaaskolen.dk, hvor man også kan tilmelde sig til arrangementet.