Månedsarkiv: februar 2013

Sommerhåndbold og minibold på Lindknud Stadion.

Hej alle håndbold glade børn og unge.

Frosten og sneen dækker fortsat det grønne græs, men vi i håndboldudvalget er allerede godt i gang med at arrangere sommerens håndbold.

Der vil være fælles opstart for alle børne-og miniboldhold d. 2 April 2013 fra kl. 17.00 til 18.00  på Lindknud Stadion. Vi håber at det vil være muligt at lave U14, U12/U10 og evt. U8 hold. Pga. turneringstilmelding er det meget vigtigt at alle interesserede møder op denne dag, så vi kan tilmelde hold i de rigtige aldersgrupper.

Minibold er leg med bold og er målrettet til  børn der går i børnehave eller førskole.

Læs resten

Håndboldtrænere til børnehåndbold.

Vi håber og tror på, at der er mange børn og unge fra Hovborg og Lindknud, der har lyst til at spille håndbold til sommer.

Vi har været så heldige at få nogle dygtige trænere til U14 og U12, men mangler akut trænere og hjælpetrænere til de mindre årgange. Samt hjælpetrænere til U12. Vi søger trænere og hjælpetrænere der ønsker og er i stand til at guide nye og lettere rutinerede spillere ind i håndboldverden.

Tilbringe en time om ugen i det fri på Lindknud stadion. Sørge for at holdende kommer med til nogle ministævner. Der vil være mulighed for at komme på div. træner kurser efter eget ønske.

Så hvis du tænker at det kunne være en spændende udfordring, og ønsker at høre mere om jobbet så kan du kontakte Lea Skjøth 30464203 eller Randi Andersen 51515564

Info fra Lindknud antenneforening

 

Driftsinformation

For driftsinformation, klik her
Den 1. januar gik teleselskaberne over til et nyt mobil-net, som under uheldige omstændigheder kan forstyrre modtagelsen af tv mange steder i landet, advarer kabeltv-udbydere.

– Der vil utvivlsomt være husstande, der vil opleve forstyrrelser, fordi installationen i boligen ikke er god nok, siger underdirektør Mads Arnbjørn Rasmussen, leder af driftsafdelingen i YouSee.

Han anslår, at op imod 25 procent af kabeltv-kunderne kan blive ramt af problemet, og opfordrer alle til at tjekke deres installationer og kabler.

En anden kabel-udbyder, StofaNet, har også via brev advaret deres kunder imod eventuelle problemer som følge af det nye signal.

Se guide til hvordan du tjekker dine installationer

Læs resten