Månedsarkiv: december 2014

Lindknud Antenneforening

Hos YouSee er vi i julehumør. Derfor giver vi alle vores tv-kunder 10 Bland Selv-kanaler i julegave

Fra i dag og hele juleferien indtil 12. januar åbner vi for 10 ekstra tv-kanaler. Siden d. 4. december har alle med tv fra YouSee kunne stemme på, hvilke kanaler der skulle være tilgængelige for alle kunder julen over.

Rigtig mange har stemt på de 10 kanaler, de helst vil se i juleferien, og her er resultatet af afstemningen.

Kanalerne sendes digitalt, så hvis man kan se fx DR2 og DR K, vil man også kunne se ”julegaven”. Alle får de samme 10 kanaler i julegave, så det kan godt ske, at man har nogle af dem i forvejen.

Rigtig god fornøjelse

Kanaler1

 

P.S. Kanalerne forsvinder helt automatisk efter 12. januar 2015 

Mindestenen i Klelund, af Hans Henrik Østergaard

Jeg sender vedlagt en artikel som jeg har skrevet om mindestenen i Klelund ved Hovborg. Min far K. Høgsbro Østergaard, daværende sognepræst i Aastrup-Vester Starup, skrev en lille artikel om mindestenen i årbogen for Historisk Samfund i Ribe Amt i 1967, men denne artikel er ikke umiddelbart tilgængelig for interesserede, og siden den blev skrevet er der kommet nye og mere præcise oplysninger frem om historien bag mindestenen.

Artiklen er skrevet efter opfordring af lokalhistoriker Olga Pedersen i Holsted, Læs resten

Lindknud Antenneforening

Her kan du ønske din julegave

Din jul skal være fyldt med det tv, du elsker allermest! Derfor er vores julegave til dig, at du får fri adgang til 10 kanaler hele julen. Som du sikkert ved, har vi mange forskellige Bland Selv-kanaler at byde på, så vi har brug for din hjælp til at vælge, hvilke 10 det skal være.

Så ønsk dig 10 kanaler senest 14. december. Det koster ingenting at deltage, og kanalerne forsvinder automatisk igen.

Alle med tv fra YouSee får fri adgang til de 10 mest ønskede kanaler fra 18. december og helt frem til 12. januar 2015. Du behøver hverken boks eller kort for at se kanalerne. De sendes nemlig digitalt, så hvis du kan se DR2 og DR K, kan du også se din julegave. Alle får de samme 10 kanaler, så det kan godt ske, at du har nogle af dem i forvejen.

Klik her

Lindknud Antenneforening

Ændring på analoge kanaler

Hvis du modtager dine kanaler analogt, dvs. at du har et ældre tv som ikke kan modtage kanalerne digitalt, vil du opleve, at nogle af dine kanaler forsvinder 2. december.

Fremover kan du kun se kanalerne, hvis du har digitalt modtageudstyr som for eksempel YouSee Plus boksen eller et tv, som kan vise digitale tv-kanaler. Det drejer sig om følgende kanaler.

  • DR2
  • DR K

Læs om YouSee Plus

Disse analoge kanaler flytter kanalplads:

  • TV 2 (Flytter til kanalplads K35 på 583,25 MHz)
  • TV3 (Flytter til kanalplads K34 på 575,25 MHz)
  • Kanal 5 (Flytter til kanalplads K33 på 567,25 MHz)
  • DR Ramasjang (Flyttes til kanalplads K5 på 175,25 MHz det meste af landet. På Fyn og i Nordjylland, er kanalpladsen uændret)

Det bliver derfor nødvendigt at indstille disse kanaler på deres nye pladser fra 2. december. Hvordan du indstiller dine tv-kanaler kan du se i manualen der fulgte med dit tv.

Lindknud Antenneforening

YouSee indgår aftale med TV 2 om ny sportskanal

YouSee og TV 2 har indgået en aftale, der betyder, at foreninger med Regionsudbud får adgang til TV 2’s nye sportskanal 9. januar 2015. Navnet på den nye sportskanal er endnu ikke offentliggjort. Kanalen lanceres i Fuldpakken på programplads 49, kan vælges i Tv med Bland Selv universet og som Ekstrakanal til 40 kr. pr. måned. Kanalen lanceres i HD og distribueres kun digitalt.

Vi har lyttet til et bredt ønske fra jer foreninger om at få den nye sportskanal fra TV 2 med i vores udbud. Samtidig har vi indgået en aftale med TV 2, som betyder at den nye kanal ikke medfører yderligere prisstigninger i 2015.

Kanalen indlæses automatisk allerede nu, når man genindstiller sit tv i forbindelse med kanalomlægningen, som blev gennemført i går. Indtil den 9. januar vil der være et skilt på kanalen, hvor der står, at kanalen lanceres 9. januar 2015.

TV 2’s nye sportskanal har fokus på danske sportsrettigheder, live-transmissioner, events og journalistik fra det nye TV 2 Sportscenter.

Kanalen har rettighederne til en lang række sportsgrene og turneringer – bl.a. Metal-ligaen og internationale slutspil i ishockey, NBA og den danske basketliga, cykling, den hollandske æresdivision plus EM og VM i fodbold, dansk DTC-motorsport, badminton, vintersport, OL, svømning m.m. – og naturligvis håndbold.