Månedsarkiv: april 2015

Fællesspisning 6. maj

Alle borgere i Lindknud og Hovborg inviteres til fællesspisning i Lindknud Hallen onsdag d. 6. maj kl. 18.00

Menuen er kartoffelfad i ovn, salater og flutes. Efterfølgende er der kaffe og hjemmebagt kage.

Spisebilletter købes i Lokal Brugsen i Lindknud og Dagli Brugsen i Hovborg senest søndag d. 3 maj. 

Pris:  Voksne 50 kr.  Børn t.o.m. 12 år 25 kr.

Husk kontanter til drikkevarer. 

Fællesspisningen arrangeres af Holmeåskolens Støtteforening og Lokalrådene i Hovborg og Lindknud. 

 

Øko dag 2015 DEBELGAARD

Økologiske køer i hele landet har ubevidst set frem til dagens Økodag, hvor de blev sluppet løs på græs for første gang i år. Og det var et stort tilløbsstykke for de nysgerrige, at se køerne blive lukket ud i samlet flok præcis klokken 12. Det gjaldt blandt andet hos landmand Christian Petersen, Debelgaard, hvor flere hundrede tilskuere havde taget opstilling. Køerne var ellevilde efter den lange vinter i staldene. De spurtede ud på den grønne mark, hvor det friske græs stod klar.

IMG_1405 IMG_1407 IMG_1408 IMG_1409 IMG_1413 IMG_1414 IMG_1416 IMG_1420 IMG_1421

Lindknud Antenneforening

2 BBC kanaler skifter navn

13. april skifter BBC Entertainment og BBC Knowledge navn og logo. BBC Entertainment skifter navn til BBC Brit og er kanalen til dem, der holder af Top Gear – alle nye episoder har nordisk premiere på kanalen. På programfladen er også drama-, komedie- og krimiserier samt quiz- og underholdningsprogrammer. Alt er tekstet på dansk, og kanalen fortsætter på den nuværende kanalplads.

BBC Knowledge skifter navn til BBC Earth og viser faktaprogrammer i verdensklasse, programmer om videnskab, teknologi og historie i den høje, kendte BBC kvalitet. Kanalen viser vores planet fra overraskende vinkler. Også her er alt tekstet på dansk, og kanalen fortsætter på den nuværende kanalplads.

Kanal 5 og Infokanalen skifter plads

I periode 13. april til 9. maj, skifter Kanal 5 og Infokanalen desuden plads. Kanal 5 findes fremover på kanalplads 4, mens Infokanalen er på kanalplads 13.