Månedsarkiv: april 2016

Lokalbrugsen Lindknud

Lokalbrugs_point


Fra på søndag, og 2 uger frem, afholder vi Pointdage, hvor du kan betale med dine point i Lokalbrugsen Lindknud. Kig ind i butikken og forkæl dig selv, eller én du holder af. 

Tilbuddene gælder fra torsdag d. 28. april – onsdag d. 4. maj 

Mvh. 
Lokalbrugsen Lindknud
Hovborgvej 31, Lindknud
6650 Brørup

 

Stafet for livet i Vejen

DU kan være med til at gøre en forskel.
Alle kan deltage uanset alder og køn.
Gå eller løb med stafetten,
køb en lys -pose eller støt økonomisk.

Stafet for livet1

D. 27-28 august 2016

Fra lørdag kl. 10 til søndag kl 10

 Vi stiller i år med et hold fra Lindknud til Stafet for livet i Vejen. Vi har brug for DIN hjælp. Vi står klar til at hjælpe med tilmeldingerne eller svare på spørgsmål.

Jan Erik Hansen 20949676

Rikke Brink Larsen 20748379

Rosa Brink Larsen 40194468

Susanne Voss 22436594

 Kom og bliv en del af en fantastisk
fælles oplevelse
OS fra Lindknud – Fordi vi ka….

 

Fordi vi kan.

Os_fra_LindknudSå har vi tilmeldt et hold til Stafet for Livet i Vejen den 27/28. august vores hold hedder: Os fra Lindknud og vores slogan er: Fordi vi kan.

Så gå allerede nu ind på Stafet for Livet i Vejen og meld dig til vores hold fra Lindknud, se vores plakat et andet sted i bladet eller på Lindknuds hjemmeside og se hvordan du tilmelder dig, eller hvem du skal kontakte hvis du har spørgsmål eller mangler hjælp til det.

Vi har i arbejdsgruppen fordelt diverse poster: Jan Erik er blevet Kaptajn for holdet, Rikke er kontakt person angående hvornår i døgnet man vil løbe eller gå, så kontakt Rikke når i har tilmeldt jer, så laver hun en plan, Elisabeth og Asta skal gå til de møder der kommer og Susanne og Rosa laver plakater og diverse pr. opgaver.

Skulle man være forhindret, men vil gerne støtte en god sag så meld jer alligevel på holdet og giv Rikke besked om at man desværre ikke kan denne dag. Det koster 100 kr. at være en del af holdet: Os fra Lindknud, og du behøves ikke være fra Lindknud for at komme på holdet alle er velkommen på forhånd tak fordi du vil hjælpe os med kampen mod kræften.   

Halløjweekend

Halløjweekend fra fredag den 29. april kl. 14.05 til lørdag den 30. april kl. 9.30.

Vi skal hygge os og lave spændende aktiviteter fyldt med action.

Alle børn og unge i alderen årgang 2010 – 6. klasse i Lindknud/Hovborg området er velkommen. Det er gratis at deltage i arrangementet. Læs resten

Lindknud lokalhistorisk forening

Foreningen udgiver igen i år et årsskrift sammen med arkivet i Brørup.

Har man mulighed for at komme på historieværkstedet på Bøgevang for at få årsskriftet og for at forny medlemskabet vil det være fint. Igen i år koster det kr. 100,-
Sidste år var der ca 75 medlemmer i Lindknud, der modtog skriftet.

Nye medlemmer er altid velkommen. Man kan melde sig til en i bestyrelsen eller på historieværkstedet på Bøgevang eller på tlf.: 61 54 04 01 eller på mail historie@lindknud.net

Aarsskrift_2016

Opsætning af legeplads – lørdag kl. 10

De indkøbte legeredskaber til den gamle legeplads ved stadion skal tages i brug. Vi har planlag opsætning af disse på lørdag (16/4) kl. 10, så hvis du har et par timer til overs til fælles gavn for Lindknud, skal du være velkommen til at hjælpe. Tag en skovl eller spade med. Vi ses.

LGU, Lokalrådet og Hallen

 

En lille hilsen fra arbejdsgruppen, ‘Velkommen nye borger til byen’.

Vi vil gerne melde ud at vores velkomst pakke som skal gives til nye borger der køber fast ejendom er ved at blive til noget og er meget imponeret over opbakning fra de lokale forretninger og selvstændige entreprenører som vil gerne være med til at bidrage til formålet ‘Udvikling af Lindknud by’.
Vi er også i gang med at udarbejde en brochure og info folder som  både skal uddeles til nye borger i byen, samt ligges ud i nabo kommunerne og i vores egen kommune for at trække nye folk til byen.
Vi skal dermed brug jeres støtte. Vi kunne godt tænke os at høre hvorfor I synes at man skal flytte til byen. Vi har selvfølgelig haft en reklame der hang i brugsen, men vi kunne tænke os noget mere personlig, måske en fortælling om hvad fik jer til at flytte til byen og hvorfor I blev.
Vi har også drøftet ideen om en guide, eller en eller anden form for kontakt person som kunne holde tilflyttere orienteret om hvad byen kan tilbud når de så flytter hertil.

I må meget gerne skrive til mig på brendan.daley@gmail.com med jeres historier, samt hvis I er interesseret at være en velkomst guide.

Mvh,

Arbejdsgruppen, Velkomme nye tilflytere

Stianlæg mellem okslundvej og Hovborgvej

Kære brugere af stierne.

Der er en midlertidig afbrydelse af stien mellem Okslundvej og Hovborgvej.

Den nye ejer af jorden har ønsket en ændring af stiforløbet i forbindelse med en regulering af marker, derfor er vejen pløjet om.

Lokalrådet har fået lov at etablere ny trampesti langs det nærmeste hegn.

Med venlig hilsen 

Lindknud Lokalråd
Niels Erik Storm
Telf. 23936726