Månedsarkiv: december 2017

Lindknud glad motion

Den mørke tid er kommet, og det er fristende at hygge sig i sofaen, under tæpper med varm kakao og en bog….. eller også tage imod vores tilbud om frisk luft, blive klogere på nær området og samtidig være social med andre borgere.
Lindknud glad motion vil gerne invitere dig og dem du kender, til hyggeligt motionsjulenytårsevent d. 28-12 kl. 10 i Klelund plantage. Vi mødes ved myre legepladsen.Der vil være mulighed for gå-trave eller løbetur -kort eller lang efter eget ønske. Der vil være mulig at have barnevogne / klapvogne med (dog ikke hvis vi er beriget med masser af sne).
Vi servere lidt at  spise og drikke efter motionen.
Håber at i vil støtte op om aktiviteten.

Der er planlagt glad motions dage kl. 10
d. 28,01,2018
d.25,02,2018
d,08-04-2018
Nærmere infomation senere.

Lindknud Antenneforening


I denne uge er ChrichriTV gået i julestemning. Her kan du få inspiration til at lave hjemmelavede julepynt med Simone Thorup som dine egne unikke juleengle og flotte julehjerter til at pynte op med derhjemme.

Der er også jul i ’Kage Liv’. Her får du nogle af Liv Martine fra Den store bagedyst 2015s egne yndlingsopskrifter til jul og nytår. Du får den lækreste opskrift på en julelagkage, som du ikke må snyde dig selv for at prøve i december. Eller hvad med et lækkert honninghjerte?

Se alle juleklip og bageprogrammerne på ChrichriTV via YouSee Tv & Film-appen, på YouSee Tv-boksen eller på tv.yousee.dk.

Rigtig god fornøjelse.

Lindknud Antenneforening

Hos Lindknud Antenneforening / YouSee får man mere med. Også når det er jul. Vi har sammensat en julepakke, så medlemmer/beboere kan få underholdning i hele december, og få skabt den bedste julestemning.

Advent er lig med hygge. Og vi har sørget for lidt ekstra underholdning i adventskransens skær. Se fire julefilm kvit og frit – én til hver søndag i advent. Læs resten

Lindknud Antenneforening

I december måned bliver Ekstrakanalen omdannet til en julekanal, hvor medlemmer/beboere kan lytte til julemusik hele døgnet, se julemusikvideoer eller Michael Bublés hyggelige julekoncert.

I finder Ekstrakanalen på plads 55. (med boks på plads 45)

Musikken kan selvfølgelig også høres i YouSee Musik appen.

Læs mere om kanalen