Månedsarkiv: december 2020

Lindknud Antenneforening

Tak for i år

Jeg vil gerne ønske vore medlemmer et godt og lykkebringende 2021, nu slutter 2020 hvor Corona desværre har sat en stopper for mange af de ting vi gerne ville have gjort sammen med Jer. Jeg håber at udsigten og mulighederne i 2021 ser lysere ud, og jeg ser frem til jeres støtte til Lindknud Antenneforening.

Godt nytår

Leif Schmidt

Lindknud Antenneforening

Det nye år vil bringe mange nyheder med sig i Lindknud Antenneforening, mere om det d.17 marts kl. 19:30 under den ordinære generalforsamling.

HUSK at møde op til generalforsamlingen d. 17 marts kl. 19:30 på Bøgevang. Alle Corona regler vil selvfølgelig blive overholdt. Følg med her på siden med hensyn til opdateringer omkring Corona.

Lindknud Antenneforening

TV 2 sikrer sig rettighederne til fodbold-VM

TV 2 og DR har igen sikret sig rettighederne til fodboldslutrunderne VM 2022, VM 2026 samt, EM 2024 og EM2028. – udklip fra TV2 ”- Med aftalen med FIFA er TV 2 og DR med til at gøre FIFA VM så tilgængeligt som muligt for så mange mennesker som muligt. VM i fodbold er for TV 2 ’alt det vi deler’, og vi vil under de store fodboldslutrunder dyrke fællesskabet og give disse events endnu større betydning for danskerne, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen.”

Dplay bliver til Discovery+

Discovery ændrer navnet på deres streamingtjeneste fra Dplay til Discovery+ i januar 2021. De eneste forskelle er dog, at de har fået nyt logo og nyt navn. Det er samme underholdning som i dag og samme pris som nu. Prisen på Discovery+ starter ved 99 kr. for deres mindste streamingpakke.

Fløde 50% er fremstillet af økologisk mælk fra Debelgaard

 

Uartig fløde

Fløde 50% er fremstillet af økologisk mælk fra Debelgaard og tappet på Christiansfeld Mejeri. Kokkene efterspurgte en ekstra fed fløde, og med inspiration fra den engelske double cream fremstillede vi Fløde 50%. Resultatet er en fløde med noter af vanilje og honningmelon, der med sine 50% fedt giver en mere intens smag og en fyldigere konsistens. Den fuldfede fløde er allerbedst, som den er og ellers kun ganske let pisket.

Kongstanke bag fløden: At imødekomme kokkenes ønske om en fløde med mere smag og fyldigere konsistens.