Fordi vi kan.

Os_fra_LindknudSå har vi tilmeldt et hold til Stafet for Livet i Vejen den 27/28. august vores hold hedder: Os fra Lindknud og vores slogan er: Fordi vi kan.

Så gå allerede nu ind på Stafet for Livet i Vejen og meld dig til vores hold fra Lindknud, se vores plakat et andet sted i bladet eller på Lindknuds hjemmeside og se hvordan du tilmelder dig, eller hvem du skal kontakte hvis du har spørgsmål eller mangler hjælp til det.

Vi har i arbejdsgruppen fordelt diverse poster: Jan Erik er blevet Kaptajn for holdet, Rikke er kontakt person angående hvornår i døgnet man vil løbe eller gå, så kontakt Rikke når i har tilmeldt jer, så laver hun en plan, Elisabeth og Asta skal gå til de møder der kommer og Susanne og Rosa laver plakater og diverse pr. opgaver.

Skulle man være forhindret, men vil gerne støtte en god sag så meld jer alligevel på holdet og giv Rikke besked om at man desværre ikke kan denne dag. Det koster 100 kr. at være en del af holdet: Os fra Lindknud, og du behøves ikke være fra Lindknud for at komme på holdet alle er velkommen på forhånd tak fordi du vil hjælpe os med kampen mod kræften.   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *