Årets myre 2018

Årets myre blev uddelt til gymnastikopvisning i Lindknud Hallen Lørdag aften.

Årets myre er en person der gennem en lang årerække har gjort et stort stykke arbejde for LGU og udviser et stort engagement for Lindknud. Personen var engang rejst fra byen, men er vendt hjem igen og vil foreningen og vores lokalsamfund det bedste.

Især brænder personen for udvikling, struktur, fodbold, gymnastik og børnene.

Selv om personen som alle os andre har nok at se til med job, hjem, familie og venner, går man aldrig forgæves efter hjælp hos denne. Personen er altid klar med en hjælpende hånd når der skal trækkes i arbejdstøjet, hvad enten det er til øko-dag, Juletræsfest, Vorbasse Marked, Halløj -og hurlumhejweekend, når teltet skal rejses og tages ned igen til byfesten eller noget helt andet…

LGUs medlemmer har beskrevet personen med disse ord: Sød, Varm, Smilende, Positiv energi, Festlig, Hjælpsom, Dejligt humør, Vellidt af alle og et fantastisk menneske.

Årets myre er formand for gymnastikudvalget med stort F. Hun har styr på alt, påtager sig SÅ meget ansvar, SÅ mange opgaver og får bare det hele til at fungere på fornemste vis.

Årets myre er en god fodboldspiller og omdrejningspunktet for det dejlige hovknud damehold. Hun elsker glidende tacklinger, sparker frispark som Ronaldo og kaster et shotsrør perfekt.

Årets myre 2018 er Gitte Dalsgaard Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *