Holmeåskolens støtteforening.

Med de tidligere skoleledere for Hovborg skole og Lindknud skole (Henry og Elisabeth) i spidsen, blev der på et møde den 12-03-2013 vedtaget at etablere en støtteforening for Holmeårskolen. Blandt de ca. 15 fremmødte var der bred enighed om, at der skal arbejdes videre frem mod en stiftende generalforsamling for en sådan forening.

Allerede på mødet den 12. marts var der 3 personer, der meldte sig til at danne en iværksætter gruppe, der bl.a. skal lave materiale og oplæg til den stiftende generalforsamling.

Vi har efterfølgende undersøgt, om der er personer der ønsker at træde ind i styregruppen for støtteforeningen. På nuværende tidspunkt har vi kontakt til 4 – 5 personer, der udviser stor interesse, men der er ingen begrænsnings antal for styregruppen.

Støtteforeningen – og dermed også styregruppen – er for alle, der er interesseret i at støtte Holmeåskolens virke. Dvs. at ikke kun nuværende forældre på skolen men også tidligere og kommende forældre, bedsteforældre eller andre borgere med interesse for skolen er meget velkomne.

Så har du – eller kender du en, der kunne have – interesse i at være en del af styregruppen, er I meget velkomne til at deltage i et møde med iværksættegruppen, der afholder møde 10. april kl. 17:00 på Holmeårskolen. Her er det muligt at få svar på spørgsmål, og komme med ideer.

Hilsen støtteforeningens iværksættergruppen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *