Lindknud Aftenhøjskole

Torsdag d. 30. januar kl. 19 flyttes foredrags-virksomheden igen fra Bøgevang i Lindknud til Hovborg.  Denne aften indbydes til korkoncert i Hovborg Kirke, hvor   TÅGELUND KORET  giver en alsidig koncert. Korets dirigent Ebbe Kaad Jacobsen udtaler om Tågelund Koret :

”Koret hed oprindelig Egtved Musikhøjskoles kor og var et ambitiøst kor med gode lokale kræfter. Det er det stadig også efter at musikhøjskolen blev nedlagt for snart mange år siden. Musikhøjskolen lå i Tågelund, – deraf korets navn.

Koret har lige fejret 40-års jubilæum og i 30 af disse år har Ebbe Kaad Jacobsen været korets dirigent.

Det sociale betyder meget for koret, som hvert andet år tager på en længere rejse sammen, hvor en af de store oplevelser var at synge til en Vesper i Peterskirken i Rom.

Koret arbejder med såvel verdslig som kirkelig musik og aftenen vil byde på musik af: Felix Mendelssohn Bartholdy, Zoltan Kodály og Hans Leo Hassler, samt en blandet buket af forskellige sange”.

Efter koncerten i Hovborg Kirke  indbydes til fælles kaffebord og samvær i Aktivitetshuset Lindevej 7 A, Hovborg, hvor Tågelund Koret giver ekstranumre, og der synges fra højskolesangbogen. Alle er velkomne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.