Lindknud Antenneforening

De analoge tv-signaler slukker den 9. februar 2016

Den 9. februar 2016 slukker YouSee for de analoge tv-signaler. Lukningen sker for at skabe mere plads i kabel-tv-nettet til højere bredbåndshastigheder og sikre, at kapaciteten rækker til det stigende streamingbehov.

Slukningen af de analoge tv-signaler betyde, at ældre fjernsyn, der kun kan modtage de analoge signaler, efter den 9. februar 2016 vil opleve sort skærm. det drejer sig hovedsageligt om billedrørs-tv, men også ældre fladskærme uden en DVM-C/MPEG-4 modtager. Medlemmer med ældre fjernsyn, skal derfor finde en ny løsning – enten et nyt digitalt fjernsyn eller en digital tv-boks (DVB-C boks), der kan omforme de digitale signaler til analoge signaler. Se efter godkendte bokse på yousee.dk/ready.

Ændringer i tv-pakkerne og flytning af kanaler

Den 5 januar lukker BBC Lifestyle i Fuldpakken, og fra 15 februar til 10 marts flytter en række kanaler til nye placeringer for at give mere plads til bredbånd. i den forbindelse lanceres BBC Brit, BBC Earth og FOLKETINGE i HD. Samtidig udsendes de nævnte kanaler, samt TV” Charlie ikke længere som SD (Standard Difinition)

Se mere på yousee.dk/tv2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *