Lindknud Antenneforening

Snart kan alle YouSees tv-kunder streame NRK3, Norges svar på DR3 og Zulu, og dermed også fjerde sæson af den populære norske ungdomsserie SKAM.

Når fjerde sæson af SKAM ruller over skærmen på norske NRK3 til foråret, kan YouSees tv-kunder følge med i de nye afsnit om Eva, Noora og Isaks drittkule teenageliv i Oslo. NRK3, der viser serien, bliver nemlig tilgængelig via youSee Tv & Film i slutningen af februar og kan dermed streames via mobil apps og computer resten af året.

”Skuffelsen over ikke at kunne følge SKAM har fyldt meget hos danskere i alle aldre og hos flere politikere, og derfor vil vi gerne give alle vores kunder en helt særlig mulighed for at se NRK3 og dermed fjerde sæson af SKAM. Vi har et rigtig godt samarbejde med nabolandskanalerne, og sammen med dem har vi strikket en løsning sammen, så vi nu kan give næsten halvdelen af danskerne adgang til at streame NRK3. Det er vi ret begejstrede for at kunne tilbyde vores kunder,” siger Christian Morgan, mediedirektør i YouSee.

YouSee har mere end 1,3 mio. husstande som tv-kunder, og de får alle mulighed for at se SKAM med danske undertekster, så også de, der ikke kender til kosegruppa, klining og russebuss, kan være med. Alle YouSees tv-kunder kan streame NRK3 live, og kunder med adgang til arkiv kan desuden se fjerde sæson af SKAM via deres tv-arkiv i YouSee Tv & Film.

Fremtidens indhold går nye veje
Mere end en halv mio. danskere har streamet det første afsnit af SKAM på DR TV, og det gør det ifølge DR til det meste sete afsnit nogensinde. Når YouSee nu giver alle deres kunder adgang til NRK3 og fjerde sæson af SKAM, er det netop for at få det gode indhold ud at leve hos danskerne.

”NRK har med SKAM skabt en enorm succes. Når vi kigger ind i fremtiden, forventer vi at se masser af nye spændende indholdsformater komme fra ventede såvel som uventede steder. Som Danmarks største tv-leverandør vil vi selvfølgelig være en del af denne spændende udvikling og sikre vores kunder en billet på første række” siger Christian Morgan.

NRK3 og SKAM
NRK lagde indtil starten af januar SKAM frit tilgængelig på deres hjemmeside samtidig med, at den blev vist på tv, og rigtig mange danskere så serien her. Det satte en tvist om musikrettigheder en stopper for i midten af januar, og det skuffede de mange danske SKAM-fans, der med spænding så frem til at følge premieren på sæson 4.

NRK3, der minder lidt om DR3, er om aftenen en ungdomskanal rettet mod de 15-40-årige, der udover SKAM også viser masser af comedy og serier som Game of Thrones. Om dagen sendes NRK Super, der viser børne-tv fra tidlig morgen.

Venlig hilsen
YouSee 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *