Lindknud Antenneforening

Hos Lindknud Antenneforening / YouSee får man mere med. Også når det er jul. Vi har sammensat en julepakke, så medlemmer/beboere kan få underholdning i hele december, og få skabt den bedste julestemning.

Advent er lig med hygge. Og vi har sørget for lidt ekstra underholdning i adventskransens skær. Se fire julefilm kvit og frit – én til hver søndag i advent.

Filmene Love ActuallyElfEmma og Julemanden og Undercover kan ses på YouSee Tv-boksen og i YouSee Tv & Film-appen. Og alle fire film er tilgængelige hele december måned.
Kom gang med Tv & Film-appen

Mere Disney til børnene

Vi har en ekstra julegave til familien i december. Alle tv-kunder, som ikke har det i forvejen, får adgang til vores tre Disney-kanaler – hvis foreningen i forvejen har de tre tv-kanaler i deres kanaludbud:

  • Disney Channel – kan ses på kanalplads 128
  • Disney XD – kan ses på kanalplads 129
  • Disney Junior – kan ses på kanalplads 132

Ser medlemmer/beboere tv via YouSee tv-boksen, vil kanalerne ligge sidst i rækken efter de tv-kanaler, som de har i deres tv-pakke. De kan selvfølgelig også ses i YouSee Tv & Film appen eller på tv.yousee.dk.

Kanalerne vil automatisk være synlige frem til 2. januar.

Som en ekstra gave får medlemmer/beboerne med Disney Channels XTRA også adgang til mere end 180 episoder af populære Disney-serier fra Løvernes Garde, Jake & Piraterne, Mickey og Racerholdet, Star Wars Rebels, Phineas & Ferb, Descendents, Violetta, Austin & Ally m. fl.

Disney Channels XTRA kan ses på tv-boksen, i YouSee Tv & Film appen eller på tv.yousee.dk under hovedmenupunktet ‘Børn’ under overskriften ‘Disney Channels XTRA’ fra primo december frem til 23. januar 2018.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *