Lindknud Antenneforening

Nyheder i Lindknud Antenneforening

Grundpakken får underholdning

Alle medlemmer/beboere med kun en Grundpakke har nu mere underholdning i deres tv-pakke. De har nemlig fri adgang til YouSee Film og Serier med alt fra store blockbustere, romantiske komedier, actionfilm og meget mere. De har adgang til udvalgte film i de mest populære genrer, velkendte titler og mere kunstneriske, prisbelønnede mesterværker.

Alle med Fuldpakken eller tv-boks får Paramount+

672.000 danskere kan nu se Paramount+ med masser af klassikere og favoritter fra det amerikanske filmselskab Paramount Pictures inkluderet som en del af deres tv-pakke. De står bag nogle af de allerstørste biograffilm – og vi har sørget for, at alle med en Fuldpakke eller en YouSee tv-boks kan se mange af deres film inden et år efter biografpremieren.
De er fx nye film som Jack Reacher: Never go back, Monster Trucks og xXx The Return of Xander Cage eller klassikere som An Officer and a Gentleman, Godfather og Star Trek.
Filmene findes i YouSee Tv & Film-appen, tv.yousee.dk eller på YouSee Tv-boksen.
Kun foreninger med vores regionsudbud eller kanalerne: VH1, Nickelodeon, Comedy Central og MTV i deres tv-udbud, får Paramount+ i Fuldpakken. Der følger dog altid Paramount+ med en tv-boks fra YouSee.
Læs mere om alt det nye indhold, som jeres medlemmer/beboere har adgang til gennem tv-pakken på yousee.dk/fremtidenstv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *