Nyt fra Lindknud Antenneforening

 

– juni 2013

Nu kan medlemmerne vælge én kanal ad gangen


Den 1. juli 2013 tager YouSee endnu et skridt ad den vej, som hedder frit valg vejen. Tv-pakkerne vil stadig bestå, men det bliver nu muligt at tilkøbe kanaler enkeltvis til sin tv-pakke. Kravet om, at man skal tilkøbe mindst fire kanaler, falder bort.

Køb kanaler i løs vægt
Det nye koncept hos YouSee hedder fortsat Ekstrakanaler, og vil bygge på de samme elementer som i dag. Nemlig, at man mindst skal have Grundpakken. Oven i den kan man så tilkøbe lige så mange kanaler enkeltvis, som man har lyst til – i løs vægt. Kanaler i tilkøb tilbydes i dag i priskategorier 10, 20, 30 og 40 kr. pr. kanal.
Og fra 1. juli uden krav om, at man skal købe et bestemt antal kanaler.

 

Vælg mellem mere end 100 kanaler

Hidtil har 28 etniske kanaler ikke kunne købes enkeltvis, men de bliver en del af det nye koncept, som vil komme til at indeholde flere end 100 kanaler. Det betyder, at medlemmer med interesse for f.eks. deres hjemlands tv-kanaler i langt højere grad kan få deres ønske opfyldt ved at købe kanalerne i tilkøb til deres tv-pakke. YouSee er i forhandling med Viasat om muligheden for yderligere kanaler til Ekstrakanaler, som kan betyde, at udbuddet f.eks. udvides med TV3+ og TV3 Sport 1 og 2.

 

Mange Ekstrakanaler tilbydes som HD-kanaler, ligesom vores største tv-pakke, Fuldpakken, der i dag tilbyder 35 tv-kanaler i HD.

Kunder med eget TV udbud skal tilbyde et udvalg af kanaler fra SBS og TV 2 i bred distribution for at få adgang til deres kanaler i Ekstrakanaler. Hør mere hos jeres lokale konsulent.

 

Husk at TV 2 Fri er på Ekstrakanalen i hele juni  
TV 2 Fri er blevet taget rigtig godt imod af YouSees kunder. Derfor valgte vi at lade TV 2 Fri fortsætte på Ekstrakanalen i juni. Alle YouSee kunder med YouSees Grund-, Mellem- eller Fuldpakke har derfor mulighed for at kigge med.

TV 2 Fri findes i Fuldpakken, og kan fra 1. juli tilkøbes for 30 kr. pr. måned, som Ekstrakanal i tillæg til Grund- og Mellempakken.

 

 

Forstyrrende signaler fra 4G nettet

Det digitale og mobile sendenet udsender i dag kraftige radiosignaler. Hvis din kabel-tv-hjemmeinstallationen ikke er god nok, risikerer du indstråling – det vil sige radiosignaler udefra, som trænger ind i installationen. En kabel-tv-hjemmeinstallation er de antennekabler og udstyr, som internt fordeler YouSee-signalet til flere kabel-tv-stikdåser i din bolig.

Læs om, hvordan signaler fra fx 4G-nettet og trådløse netværk kan påvirke dit tv-signal

 

Stor softwareopdatering til Samsung-boksene
Senest mandag d. 24. juni har vi udrullet en softwareopdatering af Samsung-boksene til hele landet. Formålet med opdateringen er, at fejlrette og forbedre boksen mærkbart. Bl.a. har vi rettet en fejl, hvor boksen i nogle tilfælde brugte al processor-kraft under en optagelse, så boksens andre funktioner kørte meget langsomt.
Læs om, hvilke nye funktioner og forbedringer, der følger med opdateringen

 

 

 

YouSees musiktjeneste omdøbes til YouMusic

Musiktjenesten YouSee Musik skifter navn til YouMusic og får nyt logo.
Alle kunder med YouSee Bredbånds abonnement eller Onfone mobilpakke med fri musik, har automatisk adgang til YouMusic. Se det store udvalg af musik på youmusic.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *