Stien tager form

IMG_1018[1]I den forgangne weekend blev arbejdet med vores nye stier sat i gang. Rigtig mange frivillige var i gang med maskiner, skovle og ikke mindst med forplejning. Det er tanken at arbejdet skal foregå i perioden fra nu og frem til uge 43, hvor vi gerne skulle være færdige med anlægsarbejdet. 

Herefter skal der skilte og kort opsættes hele vejen rundt, så vi alle kan finde vej. Det hele bliver først officielt indviet til foråret, når alt er færdigt.

Se billeder fra anlægsarbejdet

I weekenden blev der lagt sti i Præsteskoven og på Knudsmindevej hele vejen ned til rensningsanlægget, så nu kan man komme den vej rundt uden at få våde sko i græsset. Tillige blev der lagt sti fra Læborgvej og ned til bækken, hvor der også blev opsat en flot bro, så man kan gå den vej videre til oplevelses-skoven. Det sidste stykke er dog ikke færdigt endnu.

Alle er velkomne til at prøve stierne af allerede nu, men vær opmærksom på, at du lige pludselig måske ikke kan komme længere og må vende om. Vi skal nok her på siden skrive når de enkelte strækninger er helt færdige.

Har du lyst til at detage i arbejdet er du meget velkommen til at kontakte lokalrådets formand Vagn Storm, som koordinerer de mange frivillige kræfter der skal bruges, for at dette projekt kan lykkes.

Her skal også lyde en stor tak til de lodsejere, der har stilles deres arealer til rådighed. Husk kære borger at det forpligtiger os alle, i forhold til renhold. Vi skal forvalte den velvillighed på rette måde.Lokalrådet har påtaget sig ansvaret for vedligehold, men vi har brug for at alle tager ansvar og hjælper til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *