Tusind tak for den flotte Lokal Opvisning i Lindknud den 3 marts 2012

 

Tusind tak for den flotte Lokal Opvisning den 3 marts 2012

 

Lørdag d. 3 marts kl. 15.00 havde vi fornøjelsen af at lukke dørene op til en fantastisk opvisning hvor alle vores aktive gymnaster fik lov til at vise hvad de havde lært af nye tricks, spring og serier gennem sæsonen. Der blev taget rigtig godt imod dem alle, med store klap salver fra de mange opmødte publikummer hvilket også gav mere gejst i gymnasterne så de rigtig sprudlet af energi og glæde.

Efter opvisningen var der mulighed for at nyde en kop kaffe og et stk. Kage eller noget mad i hallen eller oppe i klubhuset hvilket rigtig mange benyttede sig af mens Diskotek City Club spillede op til dans for alle der havde lyst til at få brændt lidt mere energi af.

Der blev taget rigtig mange flotte billeder af vores opvisning, de kan ses på Lindknuds hjemme side som er et besøg værd, der ligge mange billeder fra opvisningen. Adressen er https://lindknudinfo.dk/bibliotek/gymnastikopvisning-03-03-2012/

Vi vil også gerne sige tak til de mange frivillige hjælpere som hjalp os i løbet af dagen og aftenen det er skønt af så mange bakker op om det.

Vi glæder os til næste sæson.

Gymnastikudvalget

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *