Babysalmesang

 

kirke_sang   Babysalmesang       Kirke_sang1

Få salmerne ind med modermælken.

 

Babysalmesang er et tilbud til alle babyer i alderen 2 – 12 måneder og deres forældre.

Allerede som spæde, reagerer babyer på sang, musik og bevægelse. Salmer og deres ’bløde’ melodilinjer og udtryk har vist sig at have en speciel positiv indvirkning på de små børn. Kombinerer man dette med kirkerummets ro og akustik, kan babysalmesang være med til at udvikle børnenes sanser, sprog og følelsesliv. Samtidig kommer forældre rigtig tæt på deres barn og lærer salmerne undervejs, så de kan synge dem ved sengekanten eller bare, når de har lyst.

Til babysalmesang synger vi både kendte og mindre kendte sange og salmer, leger sanglege og siger rim og remser, ligesom vi undervejs også vil bruge rekvisitter som sæbebobler, farvestrålende tørklæder, klokker og balloner.

Babysalmesangen foregår i efteråret i Hovborg kirke, og det kræver ingen forudsætninger at deltage udover lysten til at være med. Første gang bliver mandag den 15. august 2016 kl. 9.30, hvor vi synger i kirken 30-40 minutter, hvorefter der er kaffe og lidt brød. Kirken vil være opvarmet, men medbring en dyne eller et tæppe, som barnet kan ligge på. Efterfølgende vil der være babysalmesang på følgende datoer:   29. aug. – 12. sept.  – 26. sept. – 10. oktober – 24. oktober – 7. nov. – 21. nov.

Babysalmesangen ledes af kirkesanger Majbritt Skovbjerg, der gerne besvarer eventuelle spørgsmål og tager imod tilmeldinger på majbrittskovbjerg@hotmail.com eller telefon 53 32 39 00.

På gensyn, menighedsrådene ved Lindknud og Hovborg kirker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *