Guderne ler 1980

1980.

 Guderne Ler.

 Handlingen foregår i lægernes samlingsstue på hospitalet i Hopewell.

Hopewell er ikke blot det mest eksklusive af alle landets nerveklinikker, men er også, takket være en stærk tilknytning til Parchester-Fonden, i stand til, at modtage et kontingent af gratispatienter, fra den arbejdende klasse.

Enhver passer sit, overlæge Bragg med det overordnede ansvar, dr. Drewett der interesserer sig mest for sine kabaler, for unge dr. Thorogood er det sporten der trækker og dr. Venner der hovedsalig arbejder/forsker i medicin og anvender medicinen på Mr. Forster, en gratis patient, hvis kone følger behandlingen nøje. Der ankommer en vikar til hospitalet, nemlig den unge dr. Mary Murray og lige pludselig skal de alle vænne sig til, at arbejde med en ung kvindelig læge.

Vi oplever næsten alt, intriger, misundelse, utroskab, kærlighed, jalousi, videnskabelige eksperimenter, misforstået loyalitet, en forlovelse mellem den unge religiøse Dr. Mary Murray og lægen og videnskabsmanden Dr. Venner, kampen mellem ren videnskab og ting af ånden, ildspåsættelse og drab.

Meget dramatisk bliver det, da fru Gladys Bragg bliver afvist af Dr. Venner og i arrigskab sætter hun ild på Dr. Venners laboratorium og i et forsøg på at slukke ilden, omkommer Dr. Mary Murray i laboratoriet. Selvom fru Bragg er den skyldige, påtager Dr. Venner sig skylden, dog uden at blive straffet. Til slut rejser Dr. Venner fra hospitalet.

55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 1980 Dilettant, Guderne Ler, i Vestkysten den 1. feb. 1980 Dilettant, Guderne Ler, i Vestkysten den 24. jan. 1980

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *