Træningstider 2012-2013

Så er vi i gymnastikudvalget igen klar til en ny sæson med masser af fart, sjov og glæde.

Sæsonen starter i uge 37, og afsluttes med vores opvisning lørdag d. 2. marts.
Igen år holder vi opvisningen om dagen fra kl 15.00, da vi har fået mange positive tilbagemeldinger på dette. Det håber vi at I igen vil tage rigtig godt imod.
Der er et par ændringer på holdene mht. alder så tjek lige dette, samtidig er det en vuderings sag fra forældre hvor barnet passer bedst.
Vi holder ferie i uge 42, uge 51+52 og uge 7.
Vi er godt klar over, at fodboldsæsonen ikke er slut i uge 37, men vi har desværre ikke mulighed for at gøre det anderledes. Det er derfor helt okay, først at starte på gymnastik, når du er færdig med at spille fodbold.

Mandag
Step
Sted: Hallen
Tid: 18.00-19.15
Leder: Jane Damgaard Povlsen
Tlf: 20327161
Pris: 500,-

STEP-AEROBIC
Hovedformålet med dette hold, er at holde hele kroppen i form, øge fedtforbrænding og kondition. Dette tilsat god musik og højt humør.
Vi starter timen med opvarmning i moderat tempo, hvorefter intensiteten langsomt øges.
I starten af sæsonen bliver det de mere simple basistrin. Senere vil vi lave nogle længere træningspas.
Stenbænken er især god til at træne knæ (godt til skifolket) og når dette kombineres med øvelser til armene så øges puls, belastning og dermed fedtforbrænding. For at sikre vi kommer gennem hele kroppen, vil vi i løbet af timen styrketræne især mave, ryg og arme.
Timen afsluttes med udstrækning.
Holdet er til dig der gerne vil have en fast ugentlig træning, med høj intensitet, hygge og gode holdkammerater.
Du er velkommen til én prøvetime.

 Tirsdag
”Grøn Gymnastik 25+”
Start: 07.01.2013
Sted: Hallen
Tid: 20-21.30
Leder:  Jens Ove Nielsen & Kenneth Fynbo
Hjælpetrænere: Brian Holm
Tlf: 28948357 
Pris: 25,- man betaler pr. gang

Hej friske piger og drenge!
Så er vi klar til at lave en masse spændende og sjov gymnastik.
Vi skal spille, synge, springe og lege både med og uden redskaber. Vi vil i år også prøve en smule rytmisk gymnastik. Vi håber du har lyst til komme og lege med os!

Onsdag
Forældre/barn.
Fra 1-3 år
Sted: Gymnastiksalen.
Tid: 16.30-17.30
Leder: Gitte Dalsgaard Hansen & Rikke Brink Larsen
Tlf: 26612902/20748379
Pris: 325,-

Så starter gymnastisksæsonen, hvor du har en skøn mulighed for at få en dejlig time sammen med dit barn. Vi skal være aktive sammen og gøre alle de ting som dit barn elsker: hoppe, løbe, trille, kravle osv.
Vi vil forsøg at tilrettelægge aktiviteterne, så det er sjovt og udfordrende at deltage om du er 1 eller 3 år.
Vi glæder os til at se jer.

Onsdag
Friske Tøser
0.-3. Kl.
Sted: Hallen
Tid: 17.15-18.30
Leder:  Lærke Busk Nielsen
Hjælpetrænere: Emilie Magnussen & Karoline Fynbo
Tlf: 23305136
Pris: 325,-

Så tøser! Vi håber der er en masse friske piger som er klar til noget spring og rytme, sjov og leg. Vi skal tonse rundt, springe på airtrack, lave gymnastik til musik, lege, grine og meget mere! Det hele slutter af med et brag af en opvisning. Desuden kommer der tilbud om Pigelejr, som vi selvfølgelig håber I er klar til at tage med på, da det er en super fed weekend med masser af gymnastik! Vi glæder os til en ny sæson og håber at du lyst til at være med.

Onsdag
Junior Piger
7 Kl – 18 År
Sted: Hallen
Tid: 18.30 – 19.45
Leder:  Julie Petersson
Tlf: 31148090
Pris: 675,- (inkl. dragt og weekendtræning)

Heej Piger  – Så starter vinter sæsonen igen, og jeg håber på en masse opbakning fra Jer gymnaster, så vi kan få en masse gode gymnastik oplevelser sammen.  Igen i  år skal vi have nogle sjove, spændende og udfordrende træninger, hvor i kommer til at lære en masse teknikker og prøve en masse forskellige ting. Vi skal både arbejde med den rytmiske gymnastik men også springe, lege,  øve grundøvelser, akrobatik og bruge håndredskaber. En gang i hver måned vil der være fælles træning med drengene, så vi er klar til at vise den vildeste opvisning til marts.  Jeg glæder mig meget til at se dig, til en rigtig god og udfordrende sæson.

Onsdag
Junior Drenge
Fra 7 Kl – 18 År
Sted: Hallen.
Tid: 19.45 – 21.00
Leder: Kenneth Fynbo & Lars Olesen
Tlf: 28948357/28998152
Pris: 675,- (inkl. dragt og weekendtræning)

Hej drenge, så er det tid til at starte juniorholdet op igen, så hvis i er klar på en masse sjov og spring så kom og vær med. En gang i hver måned vil der være fælles træning med pigerne, så vi er klar til at vise den vildeste opvisning til marts  

Torsdag
Bøllerne
Fra 3-5år
Sted: Gymnastiksalen.
Tid: 16.15-17.15
Leder: Mette Daugaard Jepsen
Hjælpetrænere: Anne Olsen, Gitte Mahler, Ida Olsen,
  Kenneth Voss, Stine Olsen
Tlf: 30202481
Pris: 325-

Så er det igen blevet tid til en sæson sjov gymnastik. Vi skal lave en masse forskellige ting og prøve vores forskellige grænser af.
Det vil være forskellige lege, redskabsbaner og motoriske baner Vi vil så vidt muligt forsøge at udfordre alle, så ingen kommer til at kede sig. Lyder det som noget for dig, så kom og vær med, så kan dig og dine kammerater få nogle sjove og spændende timer sammen med os… Vi glæder os meget til at se et stort bølle hold.

Torsdag
Friske fyre
0.-3. Kl.
Sted: Hallen
Tid: 16.15-17.30
Leder:  Brian Holm
Hjælpetrænere: Brendan Daley og Jonas Christensen
Tlf: 75388041/61678041 
Pris: 325,-
Hej drenge! Nu er tiden kommet hvor vi igen skal lave en masse sjov gymnastik. Så kunne du tænke dig at komme og springe, lege og lave en masse andre sjove ting, så er dette hold lige noget for dig. Der er ingen krav om niveau. Du skal blot have lyst til at komme og have nogle sjove og lærerige træninger sammen med os og andre kammerater på din egen alder.
Vi håber du vil komme og have en masse sjov med os!
Vi glæder os til en spændende ny sæson med dig.

Torsdag
Mini Junior
4.-6. kl.
Sted: Hallen
Tid: 17.30-19.00
Leder:  Astrid Nielsen & Lasse Mølsted
Hjælpetrænere: Jesper Voss
Tlf: 28908892/21181268 
Pris: 650,- (inkl. dragt)

Denne sæson bliver fyldt med tempo, spring, dans, leg og udfordringer. Der vil være noget for alle niveauer, så hiv jeres kammerater med til træning, og få sjove og gode oplevelser.  Vi vil i løbet af vinteren få opbygget et flot og godt program, som vi opviser med til lokalopvisningen og områdeopvisningen.
Vi vil også afholde en weekendtræning, hvor vi vil hygge os, og lave en masse gymnastik. Vi håber på at se en masse til en fed sæson. Vi ses! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *