Fåre laug stiftet

“Lindknud Fåre-Banke-Laug” afholdt en hyggelig stiftende generalforsamling med opvisning af 6 hyrdehunde og får søndag d. 15 maj. De cirka 30 fremmødte havde et par dejlige timer på Bankerne i frisk luft med både regn og sol. Der blev givet informationer om foreningens formål, vedtægter og de faste bestyrelsesmedlemmer blev præsenteret: Vagn Storm, Jens Otto Johansen og Heidi Bock (Banke-direktør) fra Lokalrådet, samt Flemming Riber, Helge Lund og Dorte Bay Lastein. Der er stadig et par bestyrelses og et par suppleant-poster ledige, hvis nogen skulle være interesseret. Nils Lastein vandt “navne”-konkurrencen og donerede “lege-fåret”, der fremover vil stå til fri afbenyttelse for byens børn på Bankerne.

Du og din familie kan også støtte foreningen ved at købe et medlemsbevis – kaldet en “Banke-aktie” for 100 kr. for år 2011 – 2012. Derved støtter i driften af foreningens fårehold (ca. 4-6 stk. får + eventuelle lam). Fårene vil snarest muligt komme til at afgræsse Bankerne, og derved bevare et naturligt frodigt lyngtæppe, samt bibringe med liv og aktivitet omkring Oplevelses-skoven. Vi håber, at  mange flere af Lindknud og oplands beboere i årene fremover vil støtte op om foreningen gennem køb af Banke-aktier, samt ved deltagelse i foreningens fremtidige arrangementer – blandt andet Fåre-Banke-Festen, der i år afholdes den 26 august og bygning af læskur i løbet af sommeren. Sidst, men ikke mindst, opfordres alle til at gå en tur på Bankerne og nyde synet af græssende får og lam gennem græsningssæsonen.

Henvendelse i forbindelse med den åbne bestyrelsespost eller køb af Banke-aktier kan ske til Heidi Bock på tlf.: 22 90 29 32 eller
E-mail: heidi-bock71@gmail.com

Vi ses på Fåre-Bankerne.

På bestyrelsens vegne.
Dorte Bay Lastein

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *