Lindknud Antenneforening

Indlæs eller genindlæs kanaler

Mangler du nogle af tv-kanalerne i din tv-pakke? Ofte kan du løse problemet ved at genindlæse dine kanaler. Hvordan du indlæser kanaler, afhænger af hvilket tv du har, og om du har en YouSee Plus Boks. 

Vælg den tv-løsning, der passer til din situation:

Fladskærm med MPEG4-modtager                                   

Fladskærm med DVB-C- og MPEG4 modtager

Hvis du har en fladskærm med DVB-C- og MPEG4 modtager, kan du se digitalt tv og HD TV. For at indlæse kanalerne digitalt skal du bruge netværks-id (00)100. Har du Tv med Bland Selv skal du bruge netværksid (00)111. Følg vores vejledning til dit tv og se, hvordan du indlæser dine kanaler:

stroke 

 
Billedrørstv                 

Billedrørs-tv eller fladskærm uden DVB-C-modtager      

Hvis du har et billedrørs-tv eller en fladskærm uden DVB-C-modtager, er du nødt til at læse i manualen til dit tv, hvordan du indlæser kanalerne. For det varierer fra tv til tv, hvordan du gør det.

Du finder kanalfrekvenserne for dit område ved at klikke på linket nedenfor og følge vejledningen på pc-skærmen.

stroke 

YouSee Plus    

Tv med YouSee Plus Boks     

Din YouSee Plus Boks finder automatisk selv kanalerne, første gang du starter den. Til gengæld kan du med fordel lave en favoritliste over dine favoritkanaler, og måske har du også brug for at aktivere forældrekontrol, så børnene ikke kan se alle kanaler i tv-pakken. Kommer der ændringer i dine kanaler, kan det være nødvendigt at gendanne din favoritliste. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *