Lindknud Antenneforening

Godt at vide
Fra 9. februar 2016 er vi helt digitale. Vi lukker nemlig for de sidste af vores analoge kanaler. Og for at du kan få mere HD, flytter vi også lidt rundt. Læs mere her og find hjælp, hvis du er i tvivl om noget.

Hvis du har et digitalt tv Vi opgraderer nogle af dine kanaler til High Definition (HD) og lukker for det gamle Standard Definition-signal (SD). Denne opgradering kan betyde, at dine tv-kanaler kan forsvinde på et tidspunkt i perioden fra den af 15. februar til 10. marts 2016. Og så skal du måske lave en ny kanalsøgning for at finde dine kanaler igen. Har du en Favoritliste, skal du måske også sætte den op igen.
Se, hvilken dag ændringen sker hos dig – og få hjælp til kanalsøgning og Favoritliste på yousee.dk/tv2016
Hvis du har et analogt tv Efter 9. februar 2016 kan du kun se dine kanaler digitalt. Hvis du har et analogt tv, vil det være en god ide at købe et nyt tv. Ellers kan du ikke se kanalerne i din tv-pakke. Du kan også vælge en tv-boks, der laver det digitale signal om til et analogt signal.
På yousee.dk/ready kan du læse om tv og bokse, der kan modtage digitalt tv.
Hvis du ikke ved, om du ser analogt tv Ældre fladskærme og billedrørsfjernsyn er som regel analoge. Og hvis du kan se en rulletekst fra YouSee om det analoge sluk på din skærm, ser du en analog kanal. Og så får du sort skærm på denne kanal efter 9. februar 2016. Er du i tvivl, om dit tv er analogt, har vi hjælp klar til dig.
Gå ind på yousee.dk/tvtest Eller se videoen på yousee.dk/tv2016
Hvis du ser BBC BBC har valgt at lukke for BBC Lifestyle og BBC HD den 5. januar 2016. Så dem mister du desværre, hvis du har dem i din tv-pakke. Har du dem som Bland Selv-kanaler, får du to ledige pladser. Har du dem som Ekstrakanaler, får du Nat Geo People HD i stedet for BBC Lifestyle – og BBC Earth HD i stedet for BBC HD. Har du allerede disse kanaler som Ekstrakanaler, opsiger vi dem, så du ikke betaler for dem to gange.
Hvis du har mobil, tablet eller pc Du kan altid se tv på dine andre skærme – uanset hvilket tv du har. For bare du er på nettet, kan du se dine programmer.
Læs om tv på dine andre skærme på yousee.dk/tvoveralt
Hvis du bliver i tvivl om noget Du kan sikkert finde svar på yousee.dk/tv2016. Ellers er du meget velkommen til at ringe til os på 70 70 40 16. Vi sidder klar alle hverdage kl. 8-20 og øvrige dage fra kl. 10-20

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *