Lindknud Antenneforening

Er du klar til FM-sluk
og ny frekvens på dit tv? 

Det er i næste uge vi arbejder i dit område. Du kan se den præcise dato i dit område, hvis du taster dit postnummer på siden her. Vi har netop opdateret siden med den endelige tidsplan.

På dagen kan der komme korte afbrydelser. Afbrydelserne kan ske mellem kl. 1 om natten til kl. 9 om morgenen. Oplever du sort skærm, så vent med at genindlæse dine tv-kanaler til efter kl. 9.

Længere nede i denne mail viser vi, hvordan du kan tjekke dit musikanlæg eller din radio allerede nu. Og du får hjælp til at skifte startfrekvens og til at genindlæse dine tv-kanaler, hvis det bliver nødvendigt.

Hvis der er trukket et kabel fra dit musikanlæg eller din radio til R-indgangen i dit kabel-tv-stik, hører du FM-radio gennem vores signal. Når vi i næste uge slukker for FM-signalet i vores kabler, så er det ikke længere muligt at bruge denne løsning. Og så skal du til at høre radio på en anden måde.

yousee.dk/tv2017 kan du se, hvilke måder du ellers kan høre radio på. Her kan du for eksempel bestille en gratis stueantenne til dit musik anlæg eller din radio. Så kan du stadig høre FM-radio, bare uden at være koblet til kabel-tv-stikket.

Hører du radio via dette stik?

Så skal du til at høre radio på en ny måde

Se kort video om dine muligheder, efter FM-signalet slukkes


Har du transistorradioer, bilradioer eller andre radioer med egne antenner, påvirkes de på ingen måde af, at vi slukker for FM-signalet gennem kabel-tv-stikket. 

Får du sort skærm -så skal du ændre startfrekvensen

For at give dig et bedre tv-signal og en højere billedkvalitet, ændrer vi startfrekvensen på dine tv-kanaler fra næste uge. I dag er startfrekvensen på 143 MHz. Fremover skal den være 450 MHz. Hvis du oplever sort skærm, er det, fordi dit tv ikke har indlæst den nye frekvens automatisk. Så skal du selv ændre startfrekvensen og genindlæse dine tv-kanaler.
Det varierer fra tv til tv, hvordan du gør det. Find vejledningen til netop dit tv på yousee.dk/kanaler, eller prøv den generelle guide:

Du kan læse mere på yousee.dk/tv2017.
Har du spørgsmål?
Hvis du er i tvivl om, hvad du skal gøre, kan du besøge din lokale YouSee butik og få råd og vejledning. Du er også velkommen til at ringe til os på 70 70 30 17, alle hverdage kl. 8-20 og øvrige dage kl. 10-20.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *