Lindknud lokalhistorisk forening

I sidste måned begyndte vi på en serie af billeder af huse på Lindknuds gader, hvor der tidligere har været forretning af én eller anden slags.

 

I denne måned drejer det sig om huset på adressen Hovborgvej 3.

I 40 år fra 1938 til 1978  var der manufakturforretning her. På billedet af huset er enden til venstre bygget  til i 1938 af Elise og Arne Karlsen til at huse manufakturforretningen. (Der er tænkt på arkitekturen i hovedhuset.)

Der har været andre virksomheder i huset siden det blev bygget i 1911.

 

Som i sidste måned om bagerhuset, er det ønsket nu at samle oplysninger om dette hus, – om de forskellige forretninger, der har været i det og om folkene, der har drevet dem, og som har boet i huset.

 

Vi håber ældre Lindknud-borgere vil være med på ideen og vil hjælpe med på sagen. Vi ønsker billeder fra og oplysninger om det forskellige, der er foregået i huset.

 

Derfor – se efter i billedalbummet og kom med billeder, der kan have interesse for os alle, for historien og for tilflyttere!

 

Som vi skrev om bagerhuset gælder det også her, at hvis man ikke ønsker at aflevere billeder til opbevaring på arkivet, vil vi gerne bare låne dem.

Vi vil da scanne dem ind og føje dem til arkivets samling for derefter at aflevere dem med tak for lån.

 

Derefter vil billederne kunne ses og findes ved at søge på  nettet på arkiv.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *