Ny foreningsmail til alle

Hvor er det dejligt at opleve, at der er kommet gang i Lindknuds hjemmeside. De første 15 har været på kursus og de er begyndt at bruge siden. Der mangler da stadig nogle foreninger før vi alle er med, men det skal nok komme. Her kan du se en liste over dem som er begyndt at bruge siden, og kan skrive på den. Listen

Jeg håber rigtig mange vil bruge hjemmesiden også fremadrettet, og vi vil inden længe begynde at markedsføre siden så alle ved at den findes. Det er en stor hjælp hvis I alle vil være med til at formidle budskabet til dem I kender. Siden findes for tiden på adressen www.lindknudinfo.dk med vil i nærmeste fremtid også kunne findes på www.lindknudinfo.dk  Dette bliver den officielle adresse, da det mest brugte domæne med .dk til sidst er optaget til anden side.

I løbet at en måneds tid vil alle foreninger og organisationer få tilbudt en forenings e-mail som hedder foreningens navn. Eksempelvis lokalrådet@lindknudinfo.dk   – som bliver den officielle mail til lokalrådet. Denne mail er det så tanken at den altid modtages hos den aktuelle formand. Den kunne også hedder formandlokalrådet@lindknudinfo.dk   – det bestemmer den enkelte forening. Når der skiftes formand følger mailen med til den nye. På den måde sikre vi at alle altid er sikker på at sende til den rigtige e-mail adresse. Denne service er gratis for alle der bidrager til hjemmesiden. Der fremsendes besked når det er muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *