Opstartsweekend.

 

Lørdag d. 12 april, havde spejdere, håndboldudvalg og fodboldudvalgene inviteret alle børn,  Fra 6 år til 12 år på overnatningsweekend i Lindknud hallen. På grund af påskeferien, var det måske ikke den bedste weekend at vælge, men de 35 børn der mødte op fik en rigtig god oplevelse. Der blev spillet både håndbold og fodbold de første 2½ time. Der var flere forskellige baner, så når der blev rokeret, var der nye udfordringer. Efter ”kaffetid” var der orienteringsløb, hvor især spejderne var stærkt involveret med melposekast, brobyggeri og gammeldags brandslukningspumper. Traditionen tro skulle der selvfølgelig også kastes med æg på kælkebakken.
Efter spisetid var Brian Holm og 2 andre dygtige gymnaster klar med 1½ times gymnastiksjov, hvilket vakte stor begejstring hos børnene, der utroligt nok stadig kørte på den høje remskive, dog faldt de pænt til ro, da der blev sat film på, slikpose og popcorn til alle.
Vi vil fra udvalgene gerne takke alle der har hjulpet os med arrangementet. Der skal jo på dagen bruges mange hjælpere til boldspil, orienteringsløb, gymnastiksjov, madlavning, servering af maden, kager og boller skal bages, der skal købes ind i brugsen, som også denne gang, velvilligt sponserede frugt til børnene . Der skal jo også være morgenmad til børnene, så nogen havde meldt sig til den tidlige tørn, så morgenmaden var til disposition, når de første listede ud af soveposen. Oprydningen skal jo også klares efter børnene er afhentet. 
Se billeder her: Billeder

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *