Stisystem etableres

Vi har gennem nogen tid arbejdet med etablering af nye stier i vores lokalsamfund. Nu er vi klar til at sætte i gang, og I kan alle følge hvad der sker hvornår og melde jer til at hjælpe her på hjemmesiden. Vælg fanen øverst som hedder “Aktiviteter” og vælg “Stisystem”. Her vil der være en række valgmuligheder, som hele tiden opdateres efterhånden som der er nyt.

Her først og fremmest lidt tekst om det der laves og hvorfor. Lindknud Lokalråd ønsker gennem etablering af flere nye stier at sammenbinde nuværende stier og veje til en helhed. En helhed der sikre at borgerne og besøgende kan gå eller løbe en tur rundt om Lindknud i sikkerhed for trafikken. Tillige en sti der sikre at borgere og turister kommer rundt og ser lokalsamfundets flotte natur og oplevelser.

Formålet med projektet er at skabe sammenhæng og helhed i mulighederne for motion og oplevelse i Lindknud. På den måde at medvirke til at der skabes attraktive levevilkår i lokalsamfundet, med en stor tilgift i form at adgang til natur, motion og glade mennesker.

Projektet vil skabe helt nye muligheder for borgerne. I dag er der gode veje og stier, men i de fleste tilfælde ender de blindt, hvilket betyder at man kan gå ud af en veje eller sti og så samme vej tilbage. På den måde bliver det attraktivt at motionerer og opleve.

Den nye helhed af stien bliver således meget afvekslende. I nogle tilfælde bruges de nuværende asfaltveje eller grusveje. Der er også et stykke tidligere markvej der renoveres og indgår. Endeligt og som det væsentligste åbner projektet nye stier og nye adgange, når der etableres stier i natur hvor der ikke tidligere var adgang.

Belægningen på stien bliver hele vejen et fast underlag som sikre at barnevogn, kørestol og rollator kan færdes på stien. Tillige får den en bredde der sikre at disse hjælpemidler kan mødes og passerer hinanden. 1,20 meter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *