Stor ros til Ungdomsklubben

Den 7 februar havde Ungdomsklubben indvielse hvor der var dækket op med Sønderjydsk kaffebord. Der var mange som gerne ville se vores nye lokaler og smage vores kaffebord. Tusind tak for jeres besøg og alle de skulderklap vi fik, det er noget der luner. Også stor tak til alle dem der bagte- selv Synderjyderne ville være misunderlig over sådan en kage bord. Det gør vi om en anden dag. Tak for gaver og gavekort, det var noget vi kunne brugeda vi stadigvæk mangler spil , musik og andre ting til klubben. Det er dejlig med den store opbakning vi har fået.

En særlig tak til Brørup Sparekasse fordi vi må låne jeres bygning til Ungdomsklub, Dagplejen og Børnehaven, det kan vi vist godt kalde “de unges hus”. Vi skal nok passe på den.

Tak til alle dem der har hjulpet med at gøre det klar til brug, især vores lokale tømrer Tommy og Per og vores lokale tekniker Kenneth og Ronnie og K. S service også tak til K.K. Radio og TV.

Ungdomsklubben har åbent tirsdag og torsdag og vi er rigtig glade for alle de dejlige unge mennesker der trofast møder op for at spille og hygge sig. Jeg kan fortælle at vi nu er oppe på 45 medlemmer i klubben, det viser at der er et behov i Lindknud.

Så Pia og Rikke, I fortjerner det ros og skulderklap vi fik ved indvielsen. Uden jeres store indsats, ingen Ungdomsklub. Skulle der være nogle som kunne tænke sigat hjælpe, bare en gang imellem, så vil vi blive meget glade. Vi er nemlig altid 2 voksne i klubben så hvis det er noget for dig så ring til Jan E. på
tlf. nr. 75 38 82 34. Jo flere vi er til at løfte opgaven des længere holder vi gnisten.

Jan E. Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *