Stormøde ”Afvikling/Udvikling”

Skal vi afvikle eller udvikle Lindknud ?

Lindknud Lokalråd inviterer til stormøde om Lindknuds fremtid

d. 3/10 fra kl. 11.30 – 15.30 i Hallen

hvor vi også byder på frokost og kaffe.

Program:

                      11.30 – 12.15 Indlæg ved Tyge Mortensen

                      12.15 – 13.00 Frokost

                      13.00 – 15.30 Udviklingsproces for Lindknud & Omegn

                      15.30 – 16.00 Kaffe og opsamling

 Vi glæder os til at se dig

Gerne tilmelding i Brugsen eller SMS til Heidi på tlf 22902932 af hensyn til fortæring. 

Vi har fået Tyge Mortensen til at komme og føre os igennem dagen. Tyge er uddannet agronom, og har de sidste mange år arbejdet med innovation dels gennem ansættelsesforhold, men også igennem egen virksomhed. Han har været forstander for Ryslinge Højskole, hvor han lavede innovationshøjskole. I dag er han leder for Landsbyhøjskolen, og arbejder hovedsalig med landdistriktsudvikling.

Hvis du interesserer dig for Lindknuds fremtid, og har en mening herom skal du endelig komme til denne dag. Vi skal have så mange input som muligt frem. Selvom du ikke umiddelbart har ideer, vil Tyge med hans inspirerende historier, få masser af tanker til at fare i gen-nem hovedet på dig. 

Vi vil gerne have dig til at komme denne dag, for at du kan bidrage med dine ideer – eller omtale mangler, som vi måske kan gøre noget ved i fremtiden. Der skulle gerne nedsættes nogle arbejdsgrupper, som efterfølgende kan arbejde med nogle af de ideer som fremkommer. Men der er ingen tvang til at deltage i grupperne, så kom endelig denne dag. Jo flere vi deltager desto bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *