En lille hilsen fra arbejdsgruppen, ‘Velkommen nye borger til byen’.

Vi vil gerne melde ud at vores velkomst pakke som skal gives til nye borger der køber fast ejendom er ved at blive til noget og er meget imponeret over opbakning fra de lokale forretninger og selvstændige entreprenører som vil gerne være med til at bidrage til formålet ‘Udvikling af Lindknud by’.
Vi er også i gang med at udarbejde en brochure og info folder som  både skal uddeles til nye borger i byen, samt ligges ud i nabo kommunerne og i vores egen kommune for at trække nye folk til byen.
Vi skal dermed brug jeres støtte. Vi kunne godt tænke os at høre hvorfor I synes at man skal flytte til byen. Vi har selvfølgelig haft en reklame der hang i brugsen, men vi kunne tænke os noget mere personlig, måske en fortælling om hvad fik jer til at flytte til byen og hvorfor I blev.
Vi har også drøftet ideen om en guide, eller en eller anden form for kontakt person som kunne holde tilflyttere orienteret om hvad byen kan tilbud når de så flytter hertil.

I må meget gerne skrive til mig på brendan.daley@gmail.com med jeres historier, samt hvis I er interesseret at være en velkomst guide.

Mvh,

Arbejdsgruppen, Velkomme nye tilflytere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *