Lindknud Antenneforening

YouSee indgår aftale med TV 2 om ny sportskanal

YouSee og TV 2 har indgået en aftale, der betyder, at foreninger med Regionsudbud får adgang til TV 2’s nye sportskanal 9. januar 2015. Navnet på den nye sportskanal er endnu ikke offentliggjort. Kanalen lanceres i Fuldpakken på programplads 49, kan vælges i Tv med Bland Selv universet og som Ekstrakanal til 40 kr. pr. måned. Kanalen lanceres i HD og distribueres kun digitalt.

Vi har lyttet til et bredt ønske fra jer foreninger om at få den nye sportskanal fra TV 2 med i vores udbud. Samtidig har vi indgået en aftale med TV 2, som betyder at den nye kanal ikke medfører yderligere prisstigninger i 2015.

Kanalen indlæses automatisk allerede nu, når man genindstiller sit tv i forbindelse med kanalomlægningen, som blev gennemført i går. Indtil den 9. januar vil der være et skilt på kanalen, hvor der står, at kanalen lanceres 9. januar 2015.

TV 2’s nye sportskanal har fokus på danske sportsrettigheder, live-transmissioner, events og journalistik fra det nye TV 2 Sportscenter.

Kanalen har rettighederne til en lang række sportsgrene og turneringer – bl.a. Metal-ligaen og internationale slutspil i ishockey, NBA og den danske basketliga, cykling, den hollandske æresdivision plus EM og VM i fodbold, dansk DTC-motorsport, badminton, vintersport, OL, svømning m.m. – og naturligvis håndbold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *